INGATLAN VÁSÁRLÁSA ELŐTTI TANÁCSADÁSAki a kiszemelt ingatlan megvásárlása előtt szakemberhez fordul és a véleményét kéri, az a vásárló sok csalódástól mentheti meg magát.

Az ingatlanvásárlás előtti tanácsadás egy befektetési tanácsadás, mely nagyon fontos eleme kellene, hogy legyen minden ingatlan adás-vételének. Minden vevőnek érdemes lenne átnézetnie a kiválasztott ingatlant egy hozzáértő szakértő mérnökkel, aki ránézésre is sokkal több hibát fel tud fedezni egy épületen, mint egy laikus szemlélő.

Mivel minden építési hiba, vagy elhasználódott szerkezeti állapot visszahat az ingatlan felújítási költségeire és ezáltal közvetve az ingatlan értékére, egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora kockázatot vállal valaki egy ismeretlen állapotú ingatlan vétele során.

Úgy is fogalmazhatnék, hogy többszörösen megtérül a szakértő ingatlanvásárlás előtti tanácsadási munkája, mert a csökkentett vételárból jutni fog pénz a javításokra, vagy akár egy nagyon kedvezőtlen, sőt akár javíthatatlan állapotú ingatlant elkerülhet a gyanútlan vevő.

Aki a kiszemelt ingatlan megvásárlása előtt szakemberhez fordul és ingatlanvásárlás előtti tanácsadás keretében a véleményét kéri, sok csalódástól mentheti meg magát.

Az előzetes szakértői vizsgálat és véleményezés fényt deríthet bizonyos rejtett hibákra, várható javítási kiadásokra és ezáltal hatással van az ingatlan értékcsökkenésére és a vételárára.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt!