Tervezett beruházások szakszerű előkészítése, vagy egy megkezdett beruházás sikeres befejezésének elősegítése tanácsadással.


Beruházási viták rendezése

Minden beruházásnál felmerülhetnek olyan viták félreértésből vagy szerződési hibából adódóan, amelyek rossz irányba vihetik az építési folyamatot. Ezek elkerülése érdekében a felmerült vitákat mielőbb rendezni szükséges. Ennek a legtöbbször egy független szakértő tud véget vetni, ha a vita elmérgesedése előtt megtalálja a vita kiváltó okát és a megszüntetésére tesz javaslatot.

Tekintettel arra, hogy a vita rendezése a felek kompromisszum-készségén is múlik, rosszhiszemű hozzáállás esetén a vita rendezésére kicsi az esély, de a felek jóhiszemű hozzáállásával a vitarendezés sikeres lehet.

Egzakt, tárgyilagos szakvéleménnyel tudjuk elősegíteni a megállapodás létrejöttét és a beruházás sikeres befejezését.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt!


Beruházások előkészítése, lebonyolítása

A beruházások alapos előkészítése a „lelke” minden építési folyamatnak. Ha egyértelmű a feladat és pontosan ismert az elvárt és az elvállalt műszaki tartalom, akkor nincsen bizonytalanság a szereplőkben és mindenki tudja a dolgát. Az építési folyamatnak mind az időbeli, mind a pénzbeli ütemezése előre tervezhető és nem keletkezhet váratlan körülmény az építkezés során, amely ellehetetlenítené a vállalkozás teljesítését.

A beruházások előkészítésének fontos része a kivitelezési tervezés, amelyből pontos költségvetési kiírás készíthető és pontos árajánlat kérhető.

A beruházások előkészítésének része a beérkező ajánlatok értékelése és a vállalkozási szerződés feltételeinek a rögzítése is annak érdekében, hogy a beruházás zökkenőmenetesen végződjön és ne legyenek benne utólag félreérthető, vitatható részek.

Vállaljuk a beruházások előkészítését, illetve előkészítő dokumentumainak az értékelését, véleményezését.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt!


Beruházások felügyelete

A beruházások felügyelete, műszaki ellenőrzése szakértői szemmel, magasabb építési minőséget eredményez.

Vállaljuk a beruházások felügyeletét beruházási tanácsadás keretében – különösen az általunk előkészített beruházások esetében -, hogy a beruházó által elköltött pénz megfelelően hasznosuljon és viták nélkül, csak egyszer kelljen a ráfordítandó pénzt elkölteni.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt!