Adatkezelési szabályzat

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

 

az epitesz-igazsagugyi-szakerto.hu weboldal használatával kapcsolatban

 

 

Felhasználó: az a természetes személy, aki a http://epitesz-igazsagugyi-szakerto.hu weblapot meglátogatja és aki a „Vegye fel velünk a kapcsolatot!” menüpontban a személyes adatait kapcsolatfelvétel céljából megküldi az Adatkezelő részére.

 

Adatkezelő neve: Darabos Balázs e.v., címe: 2092 Budakeszi Arany János utca 5. elérhetősége: info@epitesz-igazsagugyi-szakerto.hu

 

Személyes adatok: a Felhasználó által önként megadott adatok, név, telefonszám, e-mail cím és az érdeklődéssel kapcsolatos ingatlan címe, melyeket a Felhasználó a http://epitesz-igazsagugyi-szakerto.hu weboldalon a „Vegye fel velünk a kapcsolatot!” menüpontban ad meg és küld el e-mail formájában az Adatkezelő részére azért, hogy az Adatkezelő a Felhasználó valamelyik elérhetőségén keresztül a Felhasználót viszont is el tudja érni.

 

 

A Felhasználó személyes adatai bekérésének célja:

 

– kapcsolatfelvétel, kommunikáció

– szerződés előkészítés, szerződéskötés

– szolgáltatás teljesítése, számla kiállítása.

 

A személyes adatok kezelése, tárolása:

 

–   a weblaphoz tartozó levelezést az Adatkezelő a Dotroll Kft. által üzemeltetett szerveren tárolja, szolgáltatói szerződés alapján.

–   a felhasználói személyes adatokat az Adatkezelő senkivel sem osztja meg és azok nem kerülnek ki az Európai Gazdasági Térség területéről

–   az adatokból az Adatkezelő nem készít semmilyen nyilvántartást, azok a fenti célokon kívül semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

–   a Felhasználó írásbeli kérésére a Felhasználó által korábban megadott személyes adatait az adatkezelő törli és erről írásban értesíti a Felhasználót, de ez esetben szolgáltatást sem tud az Adatkezelő nyújtani a Felhasználónak.

–   a Felhasználó személyes adatait a felhasználó írásbeli kérése alapján az Adatkezelő módosítja és erről a Felhasználót írásban tájékoztatja.

–   Az Adatkezelő a Felhasználói személyes adatokat a szakértői munka befejezésétől számított 10 évig tárolja, összhangban a 2016. évi XXXIX. Tv. az igazságügyi szakértőkről 42.§ (2) bekezdésének megfelelően.

 

A Felhasználó a http://epitesz-igazsagugyi-szakerto.hu weboldal bármelyik felületére való belépéssel elfogadja az Adatkezelési Szabályzatot és csak ezt követően adja meg a személyes adatait a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

 

Továbbá a Felhasználó elfogadja, hogy a www.epitesz-igazsagugyi-szakerto.hu honlapon feltüntetett összes információ és kép Darabos Balázs szellemi tulajdonát képezi és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá tartozik.

Lemásolni vagy bármely más célra felhasználni a szerző engedélye nélkül TILOS!

Kérem a fentieket tiszteletben tartani!